معاون پژوهشی

 

دکتر مهدی خاکزند

تلفن: ۷۳۲۲۸۲۲۴-۰۲۱  

درجه:دانشیار

پست الکترونیکی : mkhakzand AT iust.ac.ir

 پیام معاون پژوهشی

 

پژوهش یکی از ارکان فعالیت های دانشگاهها و موسسات آموزش عالی است که می تواند نقش پر رنگی در ارتقاء جایگاه آن داشته باشد. چنانچه هر ساله به عنوان یک معیار مهم در ارزیابی کیفیت این موسسات مورد توجه قرار می گیرد. از سوی دیگر در دانشکده های معماری، هنر و شهرسازی که نقش فعالیت های عملی در آنها پر رنگ تر می باشد، پژوهش و فعالیت های پژوهشی جایگاه ویژه و یکتایی پیدا می کند. دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران تلاش می کند تا این جایگاه در کنار تمامی فعالیت های عملی اعضاء هیات علمی به گونه ای متفاوت و تاثیر گذار در مقایسه با سایر دانشگاه های تهران و ایران و انشاءالله جهان دیده شود.
معاونت پژوهشی دانشکده معماری و شهرسازی‏، رسالت پژوهش در زمینه تحقیقات پایه ای ، توسعه ای و کاربردی را در حوزه های معماری و شهرسازی بر عهده دارد . در این زمینه فعالیتهای گسترده ای بوسیله همکاران این دانشکده به انجام رسید. در راستای این فعالیت ها اساتید دانشکده علاوه بر مشارکت در پروژه های علمی- کاربردی، ارتباط با صنعت و ... در بسیاری از پژوهش های راهبردی ارگانهای مرتبط نیز مشارکت دارند. در این دانشکده پروژه های تحقیقاتی مختلفی با هدف ارتقاء و اشاعه رویکرد اسلامی- ایرانی در حوزه های معماری، شهرسازی، طراحی صنعتی و مرمت به انجام رسیده است. اعم این فعالیتها در سه زمینه پژوهشی‏ محض، خدمات مشاوره ای و گاها عمرانی انجام می پذیرد.
هدف ما در معاونت پژوهشی، ترویج و تسهیل فعالیت‌های پژوهشی، ارتقای سطح علمی و تحقیقاتی دانشکده و حمایت از تمامی اعضای هیئت علمی و دانشجویان در این حوزه است. در معاونت پژوهشی، ما تلاش می‌کنیم تا محیطی پویا و پشتیبانی کننده برای انجام تحقیقات پژوهشی در حوزه معماری و شهرسازی فراهم کنیم. با ارائه منابع و امکانات لازم، برگزاری کارگاه‌ها مرتبط با مهارت‌های تحقیقاتی، همکاری با سایر مراکز تحقیقاتی و صنعتی، و ارائه پشتیبانی در امور مالی و اداری مرتبط با پروژه‌های پژوهشی، ما به دانشجویان و اعضای هیئت علمی امکان می‌دهیم تا در تحقیقات خود پیشرو باشند. همچنین، در دانشکده معماری و شهرسازی ما بر اهمیت ارتباط با صنعت تاکید می‌کنیم. همکاری و هماهنگی با صنعت و بازار کار، برای ما امری حیاتی است. با برقراری ارتباط نزدیک و همکاری با شرکت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای مرتبط با حوزه معماری و شهرسازی، ما سعی می‌کنیم تا ارتباط نزدیکتری بین دانشکده و صنعت برقرار کنیم. این ارتباط نه‌تنها به ورود دانشکده به عرصه‌های صنعتی و عملی معماری و شهرسازی کمک می‌کند، بلکه موجب بهبود آموزش‌ها، انتقال دانش تخصصی و ایجاد فرصت‌های شغلی برای دانشجویان نیز می شود.
در سالهای اخیر آمار پژوهشی دانشکده از جمله : انجام پروژه های تحقیقاتی و ارائه مقالات علمی درسمینارهای داخلی و خارجی و مقالات چاپ شده در مجلات معتبر داخلی و خارجی افزایش چشمگیری یافته است . در این سالها اساتید زیادی در حوزه عقد قراردادهای صنعتی با خارج از دانشگاه نیز فعال بوده اند من جمله اساتید جوان و جدید الاورود. استنادات مقالات علمی اعضاء هیات علمی دانشکده در سامانه های WOS و SCOPUS رشد قابل توجهی داشته است و سعی بر آن است که در سال های آتی از رشد بیشتری نیز برخوردار گردد.
معاونت پژوهشی دانشکده در تلاش است که اساتید محترم را تشویق به راه اندازی مراکز علمی از جمله ازمایشگاههای تحقیقاتی، مراکز دانش بنیان، قطب های علمی و ... در دانشکده نماید تا از این طریق نیز هم به رشد علمی اساتید و دانشجویان مقاطع ارشد  و دکتری در بین کلیه دانشکده های دانشگاه علم و صنعت ایران کمک نماید و هم اعتبار دانشکده را در میان سایر دانشگاههای تهران و ایران ارتقاء بخشد.
از اعضای هیئت علمی و دانشجویان عزیز دعوت می‌کنیم تا در زمینه پژوهشی فعالیت کنند و از فرصت‌هایی که در دانشکده برای پشتیبانی از پروژه‌های پژوهشی و همکاری با صنعت ارائه می‌شود، بهره‌برداری نمایند. با همکاری شما، می‌توانیم به توسعه علمی و پیشرفت حوزه معماری و شهرسازی کمک کنیم و دانشکده را به مرکزی برتر و با تمرکز بر ارتباط با صنعت در این حوزه تبدیل نماییم.
در صورت داشتن هرگونه سؤال، پیشنهاد یا نیاز به کمک در زمینه فعالیت‌های پژوهشی و ارتباط با صنعت، لطفاً به ما مراجعه کنید. تیم معاونت پژوهشی در دسترس شماست و با اشتیاق و انگیزه‌ای بی‌پایان منتظر همکاری و همراهی شما هستیم.
امید است با همفکری و مشارکت همه اساتید محترم در گروه های مختلف دانشکده، بتوانیم در رشد و بهبود علمی این دانشکده و پیشرفت آن در سالهای آتی سهیم باشیم.
با ارزوی موفقیت در تمامی زمینه‌های پژوهشی و ارتباط با صنعت برای شما
تعداد محققان پسا دکتری :
۱ـ دکتر کیومرث حبیبی سال  ۱۳۸۹ (به راهنمایی دکتر بهزادفر)
۲ـ  دکتر مهشید قربانیان سال ۱۳۹۴(به راهنمایی دکتر بهزادفر)
۳ـ دکتر کیمیا قاسمی سال ۱۳۹۷(به راهنمایی دکتر بهزادفر)
۴ـ دکتر عارف منادی سال ۱۳۹۹ (به راهنمایی دکتر بهزادفر)
۵ـ دکتر محمد بهزادپور سال ۱۳۹۹ (به راهنمایی دکتر خاک زند)
۶ـ دکتر مریم مهدی پور سال ۱۴۰۰ (به راهنمایی دکتر یزدانفر)۵
۷ـ دکتر  آرمان میرزاخانی سال ۱۴۰۱ (به راهنمایی دکتر بهزادفر)
۸ـ دکتر همایون گلستانه سال ۱۴۰۱ (به راهنمایی دکتر صادقی نائینی)

تعداد ارتباط با صنعت
از سال ۱۳۹۶ تا نیمه اول ۱۴۰۱          ۸۹ مورد عقد قرارداد

تعداد آزمایشگاههای پژوهشی :
۱۱ مورد
آزمایشگاه تحقیقاتی طرح و ساخت پیشرفته به سرپرستی آقای دکتر اخلاصی
آزمایشگاه تحقیقاتی مدلسازی سریع به سرپرستی آقای دکتر خرم
آزمایشگاه تحقیقاتی شهر هوشمند به سرپرستی آقای دکتر بهزادفر
آزمایشگاه تحقیقاتی محیط و ساختمان به سرپرستی خانم دکتر صنایعیان
آزمایشگاه تحقیقاتی مسکن سبز با تاکید بر تنظیم شرایط آسایش محیط های مسکونی به سرپرستی آقای دکتر یزدانفر
آزمایشگاه تحقیقاتی ارگونومی پیشرفته به سرپرستی آقای دکتر صادقی نائینی
آزمایشگاه تحقیقاتی مهندسی و فیزیک بناهای بومی و تاریخی به سرپرستی خانم دکتر مهدیزاده
آزمایشگاه تحقیقاتی حکمت اسلامی در شهر و جامعه به سرپرستی خانم دکتر جلیلی
آزمایشگاه تحقیقاتی مهندسی تحلیل عوامل آمایش محیط به سرپرستی آقای دکتر خیرالدین
آزمایشگاه تحقیقاتی گفتمان میراث معماری و شهری به سرپرستی آقای دکتر موذن  
آزمایشگاه تحقیقاتی انسان و مکان به سرپرستی خانم دکتر تقدیر

لیست افتخارات ملی دانشکده :

ـ ایده پردازی ،فن اوری و کار افرینی امداد،نجات و خدمات داوطلبانه
ـ طراحی ساختمان اداری صفر انرژی در پژوهشگاه نیرو
ـ طراحی ماسک برای مقابله با ریز گرده ها (جشنواره پایان نامه های برتر – ویژه خیام)
ـ طراحی قلم چند کاره طراحی
ـ طراحی نوآورانه برای صنعت توریسم
ـ  طراحی نشیمن خلاق شهری



 


دفعات مشاهده: 6441 بار   |   دفعات چاپ: 1687 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 80 بار   |   0 نظر